UKK / FAQ

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä ominaisuuksia palvelussa on?

m-reporting on mobiilialusta, minkä päälle laitetaan asiakkaan haluamat palvelut. Voidaan käyttää olemassa olevia palveluita tai luoda uusi.
Työaika, projektikirjaus, poissaolo, huolto, vikailmoitus, ajokirjaus, toimituksen vastaanotto, asennus, työt kartalla, töiden delegointi, MVR, työmaapäiväkirja, viikkotarkastus, turvallisuushavainto, töiden suunnittelu, töihin navigointi, maksaminen kortilla, materiaalien käyttö, lisäpalvelut, reklamaatiot, tilaukset.

Millä laitteilla m-reporting toimii?

m-reporting toimii Androidissa natiivisovelluksena ja selaimissa.
Koska m-reporting toimii selaimissa, sitä voi käyttää myös iPhonessa, iPadeissa, Windows-puhelimissa, Windows PC:llä, Mac:illä, Linuxilla ja monilla muilla laitteilla. Ero selainsovelluksen ja Android natiivisovelluksen välillä on se, että Android-sovellus toimii myös offline-tilassa ja päivittää tiedot kun verkko on saatavilla.

Voiko töihin liittää kuvia?

Kyllä. Työlle voi liittää kuvia, missä on samalla sijainti ja suunta. Kuva näkyy palvelimella kartalla, ja siitä näkee missä ja milloin se on otettu, ja mihin suuntaan.
Lisäksi voi käyttää muita liitteitä, RFID/NCF tekniikkaa, sijaintia, ajo-/kulkureittiä ja luokittelulistoja. Asiakas saa itse valita mitä tietoja haluaa kerätä, ja miten.

Miten maksaminen toimii?

Voit siis tarjota asiakkaillesi palveluja, joita he voivat maksaa sovelluksen sisällä.
Maksaminen hoidetaan luotettavan kumppanin palvelussa, mihin m-reporting tarjoaa helpon käyttöliittymän. Käyttäjä antaa kortin tiedot, minkä jälkeen hän voi tilata määriteltyjä tuotteita klikkaamalla niitä.

Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Tietoja säilytetään yhtä kauan kuin asiakassuhde säilyy. Jos asiakkuus päättyy, sinulla on oikeus saada kaikki yrityksesi tieto järjestelmästämme.

Voinko liittää m-reporting:in SAP:piin tai muuhun järjestelmään?

Olemme tehneet integroinnit helpoksi. Suurimmalla osalla asiakkaistamme on joku toiminnanohjaus tai taloushallinnon järjestelmä jo olemassa. Toteutuksia on SAP:piin, Salesforce:en, IFS:ään, Microsoft Dynamicsiin ja moniin suomalaisiin järjestelmiin.